Categorii

Facebook

Informatii contact

HOLDING BIT TELECOM Suceava
Str. Universitatii, Nr. 8A, Sc. C, Ap. 3
Tel:   +40 230 521212
Fax:    +40 230 521515
Mail:  holdingbittelecom@gmail.com

Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G

Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G
Disponibilitate: LA COMANDA  
Pret:  49 RON  (fara TVA)

Aparatele care funcţionează pe principiul protecţiei diferenţiale detectează curenţii de valori foarte mici care trec prin conductorul de fază dar nu trec prin conductorul de nul - numiţi curenti diferenţiali reziduali - şi întrerup automat alimentarea cu energie electrică într-o astfel de situaţie. Un bun exemplu este curentul care trece prin corpul omenesc în cazul electrocutării. Acest dispozitiv de protecţie diferenţiala pentru instalaţiile electrice casnice este reglat la 30 mA (pragul de curent periculos pentru om) a curentului diferenţial rezidual şi va scoate de sub tensiune instalaţia electrică când se atinge acest prag. Întreruptoarele cu protecţie diferenţială pot fi folosite în toate instalaţiile în care conductorul neutru este separat de conductorul de împământare.

RCD 01G protejează împotriva riscului de electrocutare în cazul aparatelor de uz casnic, cum ar fi, aspiratoare, fiare de călcat, ibrice, uscătoare de păr, incendii, maşini de găurit. Folosind acest dispozitiv veţi beneficia de o siguranţă sporită, fără sa faceţi vreo schimbare în instalaţia electrică.
Este foarte util pentru dispozitive electrice în baie, bucătărie, atelier, grădină şi laboratoare, şcoli, grădiniţe, în cazul oamenilor vârstnici etc.

Aplicatiile produsului:

Adaptorul tip german RCD01G pur şi simplu se introduce în priză, iar apoi vă conectaţi aparatul electric în ea. Dacă există o defecţiune sau un scurt-circuit în instrumentul pe care îl utilizaţi, unitatea întrerupe alimentarea foarte repede, reducând riscul de electrocutare.
Adaptorul RCD monitorizează continuu sursa de alimentare pentru un aparat electric şi taie alimentarea în termen de 30 de milisecunde în cazul în care este detectată o scurgere de curent. Acest lucru este suficient de rapid pentru a preveni un şoc electric fatal. Utilizarea aceastui adaptor este un mod ideal de a vă proteja atunci când utilizaţi scule electrice portabile, cum ar fi maşini de tuns iarba polizoare cu colţi, maşina de găurit, de şlefuit.
În locuinţă se pot produce cu uşurinţă accidente care conduc la electrocutare prin folosirea diferitelor aparate existente (maşini de spalat rufe sau vase, boilere electrice, centrale termice, aparate de aer condiţionat, hidrofoare, etc.). Folosind protecţia diferenţială vă asiguraţi un înalt nivel de securitate în exploatarea instalaţiilor electrice, protejandu-vă viaţa dumneavoastră şi a familiei, evitând astfel eventualele accidente ce pot fi provocate prin electrocutare.
Aparate electrice pot deveni periculoase în cazul în care cablajul devine liber, cablurile lor de alimentare sunt deteriorate sau dacă sunt ude. Nu numai scule electrice şi maşini de tuns iarba pot provoca electrocutarea - este de asemenea posibil în cazul în care degetele sau părul este umed sau alte părti ale corpului intra în contact cu aparatul. În toate aceste cazuri, adaptorul RCD este o necesitate. Adaptoare RCD sunt cel mai simplu mod de protecţie împotriva electrocutării în şi în jurul casei. În mod ideal, ar trebui să utilizaţi un adaptor RCD cu orice aparat electric.
Din cauza funcţiei de decuplare la apariţia scurgerilor de curent, nu se recomanda utilizarea acestor dispozitive la aparate medicale de menţinerea vietii.

Caracteristici:
  1. Este certificat CE/TUV / GS
  2. Robust, comutare bipolară.
  3. Detectaza scurgerile de curent şi defecte de cablare.
  4. Testat conform DIN VDE 0661 şi normele EN61540
  5. Are din constructie butoanele TEST si RESET.
  6. Sensibilitate la curent – 30 mA
  7. Declanşare la joasă tensiune.
  8. Sarcina maximă 16A
  9. Timp de declanşare: maxim 30ms
  10. Rezistent la apă şi praf.
 Principalii parametrii tehnici ai RCD01G:

 - Tensiunea nominala : 220-240V ~/50Hz
 - Sarcina maximă: 16A
 - Curent maxim la declanşare: 30mA
 - Timp de declanşare (max.): 30ms
 - Design conformitate: IEC61540
 - Temperatura mediului: -25 °C ~ +40 °C
 - Clasa de protecţie: IP40
 - Dimensiune: 106x49x65 mm
 - Ambalaj: cutie albă
 - Culoare: neagră

Material:
Carcasa: 2805PC BayerC
Culoare : neagra
Protecţia butoanelor: silicon


Opinii clienti
Nu exista comentarii despre Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G.
Adauga opinia ta pentru Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G


Campurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha

Poduse asemanatoare cu Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G

Adaptor protecţie diferenţială RCD 01 G